• CHIRURGIE ESTETICACHIRURGIE ESTETICA

    Chirurgia estetica este specialitatea dedicata infrumusetarii si rejuvenarii corporale. Aceste lucruri se obtin prin diverse tehnici non-chirurgicale (injectari, procedee minim invazive) sau folosind metode mai agresive pentru a atinge rezultatul dorit (augmentare mamara, rinoplastie, blefaroplastie etc).
  • 1

CHIRURGIE ESTETICA

Beneficiile chirurgiei estetice sunt resimtite de pacienti atat local, cat si psihologic, prin cresterea respectului de sine, a increderii si a depasirii unor stigmate sociale.

De cele mai multe ori, pacientul care apeleaza la chirurgia estetica, este sanatos si isi doreste sa corecteze zone care nu sunt in armonie cu corpul sau.

Urechile clapauge, cicatricile post-acnee sau varicela, ridurile, buzele mici, nasul proeminent sau sanii subdezvoltati, sunt doar cateva din problemele pe care chirurgia estetica le abordeaza.

Noutatile aparute permanent in aceasta specialitate, ne ofera o paleta larga de procedee de infrumusetare si corectie, cu maxim de confort pentru pacient.

Planul de tratament se stabileste numai dupa o consultatie cu un medic estetician, care va poate informa asupra riscurilor si beneficiilor, a indicatiilor si nu in ultimul rand, daca sunteti un candidat pentru acea procedura sau operatie.

Oferte:

Peeling chimic superficial fata (1 sedinta) + PRP fata (1 sedinta) = 160 euro 130 euro

Augmentare buze (1 ml acid hyaluronic Regenyal) + PRX-T33 Biorevitalizare fara ace fata = 330 euro 290 euro

La 3 sedinte de mezoterapie primiti cadou o sedinta de peeling chimic (fata/decolteu/fata dorsala maini) = 350 euro 300 euro